För vem?

Skridskokul passar alla som vill lÀra sig Äka skridskor. Vi i Falu BS vill att bÄde tjejer och killar ska fÄ möjlighet att lÀra sig Äka skridskor och inga förkunskaper krÀvs. Vi riktar oss frÀmst till barn födda 2012 och senare men sjÀlvklart Àr Àven Àldre barn vÀlkomna att vara med.

Skridskokul passar ocksÄ dem som redan lÀrt sig Äka lite och som vill bli Ànnu bÀttre skridskoÄkare.  Vi kommer göra en gruppindelning pÄ plats efter Älder och nivÄ. IÄr kommer vi ha tre stycken grupper.

  • Skridskokul – I denna grupp kommer fokus ligga pĂ„ lek och att lĂ€ra oss Ă„ka skridskor.
  • Bandygrupp (Pojkar födda 2012) – Denna grupp passar perfekt för barn som kan Ă„ka lite skridskor och vill spela lite mer bandy.
  • Tjejgrupp – För tjejer oavsett Ă„lder (och alla som vill vara med), i denna grupp spelar vi bandy och har kul tillsammans.

Barnen kommer sjÀlva vÀlja om dom vill vara i en grupp som fokuserar pÄ att Äka skridskor eller en grupp som Àr lite mer bandyinriktad.

Är barnet under 5 Ă„r sĂ„ vill vi att en förĂ€lder finns med pĂ„ isen för att stötta barnet. Falu BS kommer att ha ledare pĂ„ plats som hĂ„ller i aktiviteterna men dessa ledare har inte möjlighet att fokusera endast pĂ„ ett barn i taget och dĂ€rför kan ett förĂ€ldrastöd pĂ„ isen behövas.

Alla vuxna som vill Àr vÀlkomna att vara med pÄ isen men mÄste dÄ ha hjÀlm och skridskor. Det gÄr att lÄna skridskor upp till storlek 40, hjÀlmar och halsskydd (junior).

Kostnad 600:-