Åka skridskor

Skridskokul  – Nu kan du lära dig att åka skridskor tillsammans med oss i Skridskokul. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare, eller om du redan har lärt dig åka lite. Fokus ligger i första hand på att lära sig åka skridskor och ha kul. Här på hemsidan hittar du all praktisk information.

Det är fritt fram att anmäla sig. Anmälan gör du här på hemsidan, annars kan du också höra av dig till huddinge@skridskokul.se. Ni får sedan en bekräftelse via Svenskalag.se där ni också kan se schema och hitta information.

Tid och plats:

Nytt för i år är att vi tränar varannan lördag, varannan söndag. Lördagar 13.30-14.30 och Söndagar tiden 8.00-9.00, vi börjar på en lördag. Detta fram tills dess att vi går ut på bandyplanen, då är det bara söndagar (10-11) som gäller.

Vi håller till inne i ishallen vid Visättra Sportcenter. Det går att byta om och ta på skridskor vid avbytarbåset eller på läktaren. Föräldrar och syskon får gärna också vara med på isen.

Tills isen ligger på bandyplanen håller vi till i ishallen. I slutet av november ligger nog isen på bandyplan. Det finns bås och dylikt vid sidan av planen där man kan byta om eller ta på skridskor.

Välkommen!

Vid frågor kontakta oss på: huddinge@skridskokul.se

Och besök vår facebooksida, där kan man också kontakta oss via Messenger.

Kika gärna in på vår hemsida: https://www.svenskalag.se/huddingebk

Skridskokul kostar 800kr/barn, man får komma och pröva innan man betalar.

Betalning görs till PG 556688-0. Ange namn, personnummer och ”bandyskolan”.