Åka skridskor

En rättighet för varje unge     

 

 

 

 

DAX FÖR SÄSONGSAVSLUTNING FÖR SKRIDSKOKUL! 

Lördag den 11 mars kl 9.00 ses vi på isen som vanligt – men inte som vanligt ändå – ledarna har förberett en trixig bana och vi avslutar en jättefin säsong med korv och festis i cafeterian på 2:a våningen.

Välkomna!

Onsdag 8 mars är det informationsmöte i cafeterian direkt i anslutning till Skridskokul för att se vilka möjligheter som finns till hösten 2023, föräldrar och barn är välkomna.

 

Skridskokul är lördagar kl 9.00 – 9.45 och onsdagar kl. 17.00 – 17.45 höst- och vårtermin.

Anmälan här på hemsidan och betalning med Swish eller pg (se längre ner på sidan). Observera att vi inte bekräftar din anmälan – alla får plats!

IF Boltic och Västerstrands AIK ger alla barn chansen att lära sig åka skridskor på bästa möjliga sätt. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare eller om du redan lärt dig åka lite. I år är det väldigt många barn som vill vara med – det tycker vi jättekul!

Det är viktigt att du har hjälm, skridskor och vantar när du går på isen, vuxen som barn. Vi rekommenderar även halsskydd men det är inget krav. Vi vill också vara tydliga med att verksamheten på Skridskokulverksamhet bygger på att det finns en ansvarig vuxen med på isen, för att kunna hjälpa sitt barn. Ibland kan det vara så att barnen tycker det är svårt att åka eller bara just för dagen känns motigt , eller rentav inte ens kan stå på skridskorna. Våra ledare finns där för att leka och utveckla alla barnen i skridskoåkning genom olika lekfulla övningar – som passar utmärkt att göra tillsammans både vuxna och barn!

Vi behöver blir fler vuxna kring barnen på Skridskokul – är du sugen att vara med så hojta till!

Anmälningsavgift för hela säsongen är 300 kr. Betalning görs via PG 10 76 39 – 7 eller Swish 123 249 40 52. OBS! Ange ”Skridskokul” och barnets namn vid betalningen.

 

Hälsningar Jocke, Sören, Christer, Camilla och Ann

IF Boltic och Västerstrands AIK