Åka skridskor

En rättighet för varje unge     

 

 

 

Tack för denna säsongen!

Skridskokul är slut för den här säsongen och anmälningar är i nuläget inte möjliga. När anmälnings-sidan öppnar igen kommer det att meddelas här.

 

Finns det intresse för att vara med och utveckla Skridskokul

Vänligen hör av er till oss!  Mailadress finns längre ned på sidan.

 

Vi ses i höst!

 

 

 

Vi kommer att ha två skridskokul två dagar i veckan:

Tisdag

Lördag

Vi behöver blir fler vuxna kring barnen på Skridskokul – vi behöver förstärkning både på isen och med servicen vid sidan av isen som saft och närvarokoll. Vi kommer att ha uppstartsträff den 19 september kl 17.30 då vi förbereder med klubbor och annat, där du som förälder är välkommen om du kan tänka dig att hjälpa till.

 

Vi vill också vara tydliga med att verksamheten på Skridskokulverksamhet bygger på att det finns en ansvarig vuxen med på isen, för att kunna hjälpa sitt barn. Ibland kan det vara så att barnen tycker det är svårt att åka eller bara just för dagen känns motigt , eller rentav inte ens kan stå på skridskorna. Våra ledare finns där för att leka och utveckla alla barnen i skridskoåkning genom olika lekfulla övningar – som passar utmärkt att göra tillsammans både vuxna och barn!

 

Anmälan här på hemsidan och betalning med Swish eller pg. Anmälningsavgift för hela säsongen är 300 kr. Betalning görs via PG 10 76 39 – 7 eller Swish 123 249 40 52. OBS! Ange ”Skridskokul” och barnets namn vid betalningen. Observera att vi inte bekräftar din anmälan – alla får plats!

 

Hälsningar Jocke, Sören, Christer, Camilla och Ann

IF Boltic och Västerstrands AIK