Åka skridskor

En rÀttighet för varje ungeSkridskokul startar sÀsongen 2020/2021 lördagen 7 november pÄ Tingvalla Isstadion. Vi hoppas kunna köra samma tider som i fjol men de Àr preliminÀra fram tills att kommunens is-planering Àr klar. SjÀlvklart uppdaterar vi informationen hÀr sÄ snart vi fÄtt besked.

 

 

SÀsongen 2020/2021 kommer IF Boltic tillsammans med VÀsterstrands AIK ge alla barn chansen att lÀra sig Äka skridskor pÄ bÀsta möjliga sÀtt. Alla kan vara med, bÄde pojkar och flickor, oavsett om du Àr nybörjare eller om du redan lÀrt dig Äka lite.

Vi tar gÀrna emot nybörjare och förÀldrar kan med fördel hjÀlpa till pÄ isen med sina minsta barn. Glöm inte hjÀlm och skridskor Àven som vuxen. Skridskokul pÄgÄr sÄ lÀnge det finns is pÄ Tingvalla vilket vi idag tror Àr till mars 2021 (dÀrefter stÀngs isen för hallbygge).

AnmĂ€lningsavgift för hela sĂ€songen Ă€r 300 kr. Betalning görs via PG 10 76 39 – 7 eller Swish 123 249 40 52.
OBS! Ange “Skridskokul” och barnets namn vid betalningen.

CORONA!

VI FÖLJER FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS REKOMMENDATIONER. FÖR OSS KOMMER DET ATT INNEBÄRA VISSA ANPASSNINGAR T EX ATT MAX 1 VUXEN PER DELTAGANDE BARN OCH ATT NI KOMMER FÄRDIGOMBYTTA FÖR ATT MINSKA TIDEN FÖR PÅ OCH AV ISEN.  VI FÅR HJÄLPAS ÅT SÅ VI KAN GENOMFÖRA DETTA PÅ ETT SÄKERT SÄTT.

 

För anmÀlan  Klicka hÀr eller pÄ den gula rutan lÀngst upp till höger. BekrÀftelse pÄ anmÀlan kan inte lÀmnas via denna lÀnk utan kom till Tingvalla sÄ prickar vi av er i anmÀlningslistan.