Åka skridskor

En rÀttighet för varje unge OBS! OBS! OBS!

ÅTERIGEN FRAMFLYTTAT – ETT FÖRSÖK TILL START AV SKRIDSKOKUL FLYTTAT TILL 30 JANUARI 2021!

Det Àr fortfarande osÀkert och med de gÀllande skÀrpta restriktioner frÄn FHM ser vi inte möjligheten att starta upp i början pÄ januari som vi hoppades i höstas.

FHM:s nuvarande restriktioner gÀller fram till 24 januari som vi vet nu. Vi vill gÀrna se positivt pÄ framtiden och vÀljer dÀrför att göra ett försök att flytta fram starten till veckan efter det dvs den 30/1. Allt Àr naturligtvis beroende pÄ hur situationen utvecklar sig och hur vi kan genomföra Skridskokul pÄ ett sÀkert sÀtt för alla.
Vi hoppas innerligt att detta snart löser sig pĂ„ ett bra sĂ€tt, fram tills dess  – hĂ„ll ut – hĂ„ll avstĂ„nd och var rĂ€dda om varandra!

HÄll koll hÀr pÄ hemsidan som uppdateras löpande med information om lÀget.

IF Boltic och VÀsterstrands AIK vill ge alla barn chansen att lÀra sig Äka skridskor pÄ bÀsta möjliga sÀtt. Alla kan vara med, bÄde pojkar och flickor, oavsett om du Àr nybörjare eller om du redan lÀrt dig Äka lite. Enda kravet Àr att du har hjÀlm och skridskor nÀr du gÄr pÄ isen, vuxen som barn.

Det Àr inte möjligt att anmÀla sig innan vi gett klartecken hÀr pÄ hemsidan om att vi kan starta upp under vÄren 2021!

För anmÀlan  Klicka hÀr eller pÄ den gula rutan lÀngst upp till höger. BekrÀftelse pÄ anmÀlan kan inte lÀmnas via denna lÀnk utan kom till Tingvalla sÄ prickar vi av er i anmÀlningslistan.