För vem?

Skridskokul passar alla pojkar och flickor som vill lära sig åka skridskor. I första hand vänder vi oss till barn upp till 11 år men även äldre är välkomna.

Skridskokul passar också för dig som redan lärt dig åka lite och som vill bli ännu bättre skridskoåkare. Huvudsaken är att alla ska trivas, träffa nya kompisar och bli duktiga skridskoåkare.

Efter första träffarna blir man indelad i grupper efter barnets nivå. Skridskokul, Bandykul och U-10 kommer ha samma istider vilket gör det möjligt att gå mellan grupperna och testa på vart man känner sig mest bekväm.

Nyhet för i år-flickor får egen grupp

Vi i Nässjö IF har en önskan, längtan och ambition att starta upp en flickverksamhet, denna satsning börjar nu. I samband med Skridsko och Bandykul på torsdagar kommer vi att ha en egen grupp för bandysugna och nyfikna tjejer. Vi vänder oss till alla bandysugna tjejer men vi är samtidigt ödmjuka att denna satsning får ta sin tid.

Redan nu finns flertalet tjejer som spelar med pojklagen och finns det tjejer som har kommit lite längre med sitt skridskoåkande och högre upp i åldern är de mer än varmt välkomna att vara med i pojklagen.