För vem?

Skridskokul passar alla som vill lära sig åka skridskor. Det passar också för dig som redan lärt dig åka lite och som vill bli ännu bättre skridskoåkare.

Skridskokul  vänder sig i år till flickor och pojkar födda 2008-2012. Vi kommer att ha två huvudgrupper som vid behov delas upp i mindre grupper. På så sätt får alla barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt i en jämbördig grupp.

Superskrinnarna ‚Äď flickor/pojkar f√∂dda 2008-2010
Fokus är skridskoåkningens grunder och mycket lek, men självklart kommer vi också att träna med klubba och boll och spela bandy.

Ishj√§ltarna ‚Äď flickor/pojkar f√∂dda 2011-2012
Vi lär oss skridskoåkningens grunder under lekfulla former. Efter årsskiftet kommer även vi att prova på med klubba och boll.

Ledarna
Ledarna har ett gediget bandykunnande och erfarenhet av att leda barn. Spelare från AIK:s dam- och herrlag kommer att hjälpa till på våra träningar. Vi behöver alltid fler ledare, så är du intresserad av att hjälpa till, hör av dig till bandyskolan@aik.se

Vi ser gärna att en förälder är med på isen (med skridskor och hjälm på) och hjälper till i början om barnet inte klarar av att stå på isen med skridskorna på utan stöd.

Alla barn, både nya och gamla smålirare, är varmt välkomna!