Åka skridskor

En rättighet för varje ungeEn ny säsong av Skridsko- & Bandyskolan börjar närma sig. Det är nu bara knappt en månad kvar till 2022-23 års upplaga, av vår populära aktivitet, numera också är känt under namnet Skridsko- & Bandykul.
Glädjande är att vi även i år har fått möjlighet att boka in några söndagar, i Från Stan-hallen på Spånga IP och planerar i detta nu för en säsongsuppstart redan söndagen den 16 oktober – så håll utkik på vår hemsida för en uppdaterad information om efterlängtad premiär av Skridsko- & Bandykul 2022-23.

Som föregående säsong kommer Skridsko-& Bandykul aktiviteten att äga rum på söndagar, kl.10.00-11.00, inomhus under oktober, i Från Stan hallen på Spånga IP. När bandyisen ligger utomhus, på Spånga IP, preliminärt under den första halvan av november flyttas Skridsko- & Bandykul aktiviteten ut och vi tränar varje söndag mellan kl. 09.30-11.00, med två undantag, söndagarna 25/12 (juldagen) och 1/1 (nyårsdagen). Säsongsavslutning i början av mars 2023.

Vi välkomnar alla flickor och pojkar i åldrar födda 2014-2018 till en ny spännande säsong med Skridsko- & Bandykul, säsongen 2022-23. Ytterligare information om Skridsko- & Bandyskolan på www.skridskokul.se/spanga
Anmälan görs på avsedd blankett som återfinns på vår hemsida www.sbbk.nu

Har ni frågor och funderingar kring Skridsko- & Bandykul, kontakta oss på bandykul@sbbk.nu  eller spanga@skridskokul.se
****************************************************************************************************
Skridskokul får du möjlighet att lära dig att åka skridskor. Alla barn kan vara med, oavsett om du är nybörjare, eller om du redan har lärt dig att åka lite.
Bandykul provar du även på med bandyklubba och boll.
Bandy – en fantastisk sport för alla!

Vi välkomnar alla barn med föräldrar till Skridsko- & Bandykul 2022-23!