Åka skridskor

En rättighet för varje ungeEn ny säsong av Skridsko- & Bandyskolan börjar närma sig. Det är nu bara knappt en månad kvar till 2023-24 års upplaga, av vår populära aktivitet som numera också är känt under namnet Skridsko- & Bandykul.
Glädjande är att vi fortsatt har fått möjlighet att boka in några försäsongsträningar, söndagar,
i Ishallen på Spånga IP och planerar i detta nu för en säsongsuppstart redan söndagen den 22 oktober – så håll utkik på vår hemsida för uppdaterad information om efterlängtad premiär av Skridsko- & Bandykul 23-24.

Som föregående säsong kommer Skridsko-& Bandykul aktiviteten att äga rum på söndagar, kl.10.00-11.00, inomhus under oktober, ev. november inne i Ishallen  Spånga IP. När bandyisen ligger utomhus, på Spånga IP, preliminärt under den första halvan av november flyttas Skridsko- & Bandykul aktiviteten ut och vi tränar varje söndag mellan kl. 09.30-11.00, med två undantag, söndagarna 24/12 (julafton) och  31/1 (nyårsafton). Säsongsavslutning i början av mars 2024.

Vi välkomnar alla flickor och pojkar i åldrar födda 2015-2019 till en ny spännande säsong med Skridsko- & Bandykul, säsongen 2023/24. Även flickor och pojkar
som ännu ej ingår i ett lag får gärna anmäla sig till Skridsko- & Bandykul.
Ytterligare information om Skridsko- & Bandykul på www.skridskokul.se/spanga
Anmälan görs på avsedd blankett som återfinns på vår hemsida www.sbbk.nu

Har ni frågor och funderingar kring Skridsko- & Bandykul, kontakta oss på bandykul@sbbk.nu  eller spanga@skridskokul.se
****************************************************************************************************
Skridskokul får du möjlighet att lära dig att åka skridskor. Alla barn kan vara med, oavsett om du är nybörjare, eller om du redan har lärt dig att åka lite.
Bandykul provar du även på med bandyklubba och boll.
Bandy – en fantastisk sport för alla!

Vi välkomnar alla barn med föräldrar till Skridsko- & Bandykul 2023-24!