För vem?

Skridsko- & Bandykul är vår populära aktivitet, full av rörelse och lek, mycket skridsko- träning /-teknik,  bandyteknik och självklart spelar de som vill även lite Bandy!
Barnen placeras initialt i grupper, de minsta i ”Stjärngruppen”, baserat på era barns önskemål eller färdigheter.
Man kan självklart byta grupp allteftersom man utvecklas och känner för nya utmaningar.

Skridsko- & Bandykul är för alla barn, men kommande säsong är killar och tjejer födda 2014 -2018 särskilt välkomna. Detta för att vi vill fylla på våra nybildade lag med nya och nyfikna barn.

Med på isen finns SBBK- spelare, både från våra senior- och ungdomslag som tar hand om barnen och hjälper dem att utvecklas på sin egen nivå och göra allt större framsteg. Vid och på sidan av isen finns också SBBK representanter som ser till att föräldrar och medföljande syskon också trivs och mår bra. Värmande kaffe och te serveras under aktiviteten till föräldrar och anhöriga. Deltagande barn får i ”halvtid” stärkande varm saft med ett litet tilltugg. Välförtjänt och mycket omtyckt!

Mot slutet av säsongen är det dags att bilda lag för de äldsta årgångarna som även den kommande säsongen kommer att få spela 3- manna och / eller 5- manna bandy i en distriktsserie i Stockholm.
Vi kommer även under denna säsong att satsa lite extra för att stärka upp våra redan befintliga flicklag.

Under säsong anordnas speciella informationstillfällen för föräldrar då vi informerar mer om kommande lagbildning.

Välkomna till Skridsko- & Bandykul 2022-23