Åka skridskor

Kom och lär dig att åka skridskor tillsammans med oss i Västerås SK!

Alla kan och får vara med och det är helt gratis!

Vi drar igång igen den 18:e november, 2023.
__________________________

Skridskokul passar alla som vill lära sig åka skridskor men vi har en åldersgräns på fem år. Det passar även för dig som redan lärt dig åka lite och som vill bli ännu bättre. Alla deltagare delas upp i grupper utifrån förkunskap och ålder. Vi har separata grupper för pojkar och flickor men syskon eller kompisar kan självklart vara i samma grupp oavsett kön. Vi har redan pågående grupper för de födda 2015 och 2016 så är kan man åka litegrann så kan man gå rätt in i en av de grupperna. Har man aldrig åkt skridskor innan så rekommenderar vi att man start i nybörjargruppen. Man kan om man vill byta till sin åldersgrupp när man kommit igång. Det viktigaste för oss är att alla trivs och har kul tillsammans, träffar nya kompisar och förstås blir duktiga på att åka skridskor.

Är du född ett annat år än de angivna ovan så kom ändå! Vi ser till så du får vara i en lämplig grupp med lagom nivå för dig.

Du behöver ha egna skridskor och hjälm (CE-godkänd för sport på is och med galler).
Klubba finns att låna eller köpa här hos oss.

Efter säsongen har vi en avslutning då alla barn får varsin fin medalj. Du kan komma och prova upp till tre gånger innan du behöver betala något.

Varje lördag har vi kiosken öppen så mamma och pappa, mormor, svärfar, kusinen m.fl. kan värma sig med en kopp kaffe eller te eller äta en korv, en bulle eller en våffla medan de tittar på träningen.

Mer info finns här

VÄLKOMNA!

VSK Bandy Kansli: 021-413415, kansliet@vskbandy.se